Voorkoop actie landbouwfolie

ingevoerd op 21-12-2016

Voorkoopactie plastic:

De jaarlijkse voorkoopactie van landbouwfolie is weer van start gegaan. De voorkoopactie loopt door tot en met 7 januari 2017. Hieronder volgen de voordelen voor u op een rijtje als u meedoet met deze voorkoopactie:

 

- Onze plasticfabrikant geeft een laagste prijsgarantie tijdens de voorkoopperiode tot uitlevering. De huidige voorkoopprijs is dezelfde als vorig jaar en gezien de stijging van de olieprijs de laatste tijd, zullen de plastic prijzen waarschijnlijk stijgen. Ons advies is dan ook: Bestel nu uw landbouwplastic! (Wij willen u er op attenderen dat het afgelopen jaar de uiteindelijke dagprijs van het landbouwplastic 15% hoger was dan de voorkoopprijs!)

 

- Naast het prijsvoordeel weet u ook zeker dat u het plastic voor uw volgende inkuilseizoen op tijd in huis heeft. U loopt géén risico dat de bestelling in de voorjaarsdrukte aan uw aandacht ontsnapt.

 

- Tevens kunt u verzekerd zijn bij deze voorkoop, van een tijdige levering van afwijkende maten, zoals 40, 60, 70 of zelfs de megarollen van 500 meter lengte. Maten van 18 of zelfs 20 meter breedte zijn in de voorkoop ook geen probleem!

 

- U kunt allerlei merken (Alpha, Silotop, Hermetix, etc.) bij ons in de voorkoop bestellen. De rollen Alpha Plus van RKW-folie willen wij u adviseren! De wandfolie is dit jaar in de dikte 120 Mu i.p.v. 80 Mu te verkrijgen. Sinds vorig jaar hebben wij in ons assortiment de “Polydress® O2 Barrier 2in1”. Dit is een combinatie van een boven- en een onderfolie met zeer hoge zuurstofdichtheid! Kanttekening: Deze rol alleen inzetten in combinatie met beschermzeilen, niet in combinatie met een gronddek.

 

Bestelling:

Profiteer van de voorkoopactie. Uw gewaardeerde bestelling kunt u op naar ons e-mailen: info@dekker-meststoffen.nl

Doorbellen mag natuurlijk ook: tel. 0224-561213. Tevens kunt u aangeven of u interesse heeft om kunstmest in opslag te nemen. Wij zullen dan hierover persoonlijk contact met u opnemen. Vanzelfsprekend staan wij u voor vragen en/of extra informatie graag te woord.

 

Landbouwplastic kopen - landbouwfolie bestellen - rollen plastic inkopen - waar rollen kuilplastic te koop: Bij Dekker Granen en Kunstmest BV in Noord-Holland!

 

rol landbouwfolie rol landbouwfolie