Streekmarkt Schagen zondag 14 december 2014

ingevoerd op 4-12-2014

Wat je van dichtbij haalt, is lekker. En dat weten ze in Schagen!

In samenwerking met de gebroeders Preijde van de Kroon van Holland organiseert De Gastheer van Igesz te Schagen vier weken lang de zogenaamde Streekweken. Een prachtige menu voor een zacht prijsje met louter producten uit de regio. Skoftig lekker ijs uit Lutjebroek, garnaaltjes van het Wieringer Wad, Koopmans blauwe aardappelen, fruit uit Nieuwe Niedorp en natuurlijk het vlees van Coen zijn eigen Piemontese.

Als afsluiter organiseren de Preijde broers van de Kroon van Holland op zondag 14 december 2014 een streekmarkt op het Slotplein van Slot Schagen. Eerlijke producten uit Noord-Holland op historische grond. Een perfect moment om alvast inkopen te doen voor het Kerstdiner. Want, wat je van dichtbij haalt, is lekker!

Op deze streekmarkt staat ook Dekker Granen en Kunstmest BV uit Sint Maartensbrug met haar heerlijke peulvruchten. De grauwe erwten en de krombek witte bonen worden allemaal in deze streek verbouwd! Kom gezellig even langs. Wij hebben ook leuke recepten met peulvruchten voor u klaarliggen.

Tijd: 11.00 - 17.00 uur op zondag 14 december 2014

Plaats: Slotplein te Schagen

Wij verwelkomen u graag!


 
Streekmarkt Schagen 14 december 2014 op het Slotplein! Streekmarkt Schagen 14 december 2014 op het Slotplein!