Quick-Bayt: Het middel tegen vliegen!

ingevoerd op 22-7-2013

Bayer Quick-Bayt spray is een vrij nieuw vliegenbestrijdingsmiddel in dierverblijven. Quick-Bayt spray behoort tot een nieuwe groep insecticiden. Deze nieuwe groep (CNI-insecticiden) heeft een ander aangrijpingspunt dan synthetische pyrethroiden of organische fosforverbindingen. Hierdoor kan Quick-Bayt spray ook ingezet worden op plaatsen waar resistentie is vastgesteld. 

U brengt de spray aan op plaatsen waar vliegen graag rusten. Dit mag in aanwezigheid van dieren. U heeft snel en langdurig zichtbare resultaten. De granules lossen gemakkelijk op in water. Meng 250 gram Quick-Bayt spray met 2 liter lauwwarm water. Spray deze oplossing onder lage druk op rustplaatsen van vliegen. Tijdens het spuiten is het advies om de spuitoplossing regelmatig te schudden. 250 gram is voldoende voor 100m2 te behandelen oppervlak. 

Werkzame stof: Imidacloprid

Dekker Granen en Kunstmest BV in Sint Maartensbrug verkoopt vele ongedierte bestrijdingsmiddelen. De winkel van Dekker ligt tegenover dorpshuis Uijtkijk en is vlakbij Schagen (en precies tussen Den Helder en Alkmaar). U bent altijd van harte welkom! Dekker levert aan de agrarische bedrijven en ook aan de particulier!
Een nieuw vliegenmiddel: Quick Bayt van Bayer Een nieuw vliegenmiddel: Quick Bayt van Bayer