Personeel Dekker naar 100-jarige De Heus

ingevoerd op 12-7-2011

Donderdag 7 juli 2011 bezocht het personeel van Dekker Granen en Kunstmest BV de veevoederfabriek van De Heus in Sneek. Reden was een feestje! De Heus Diervoeders bestaat dit jaar namelijk 100 jaar - is zelfs koninklijk nu - en dat moet natuurlijk goed gevierd worden!

Het bedrijf Dekker bestaat dit jaar al 108 jaar. Dus de ”oudjes” in de agrarische branche zochten elkaar op. De Heus organiseerde totaal 9 klantendagen, waarvan 3 in Utrecht, 3 in Veghel en 3 in Sneek. De Noord-Hollandse klanten waren uitgenodigd voor donderdag 7 juli.

Bij binnenkomst mocht een ieder direct op de foto en werd welkom geheten door zeer charmante toiletdames en een grasheer en -vrouw! Het ijs was gebroken. Na koffie met gebak volgde een rondleiding in de fabriek. Vooral de bulk(auto)verlading was interessant om te zien, mede als het lossen van de grondstoffen per schip.

Het personeel van Dekker wil De Heus nogmaals feliciteren met het bereiken van deze mijlpaal en bedanken voor de perfecte verzorging van de gehele dag. Een ieder ging met een prachtige herinnering naar huis.
Een deel van het personeel van Dekker Granen en Kunstmest BV op bezoek bij de 100-jarige De Heus Een deel van het personeel van Dekker Granen en Kunstmest BV op bezoek bij de 100-jarige De Heus