Veerust Super Spray verkrijgbaar bij Dekker!

ingevoerd op 22-7-2013

VEERUST SUPER SPRAY 600ML (REG.NL 09307):
Het is het enige middel dat gebruikt mag worden voor de bestrijding van vliegen op koeien of paarden. VeeRust Super is door het Bureau Registratie Diergeneesmiddelen erkend als diergeneesmiddel en mag daarmee direct op de dieren worden toegepast. Werkt ook goed bij konijnen, cavia’s, vogels, pluimvee etc. Veerust doodt naast vliegen ook mijt, bloedluis, muggen, etc. Sprayen in een gelijkmatige cirkelbeweging op een afstand van ongeveer 60 centimeter.

Kom eens langs in de winkel van Dekker Granen en Kunstmest BV. Wij verkopen ook andere ongediertebestrijdingsmiddelen, zoals Quick-Bayt - Fendona - Permanent - Sprigone - Lurectron - Denka. Ook volop ratten- en muizenvergif verkrijgbaar, zoals Frap - Klerat - Storm - Tomcat. Last van mieren? Ook dan bent u bij Dekker aan het goede adres! Wij verkopen volop Piron mierendood in 200 of 400 grams verpakking, Knock-Out Baytion mierendood of mierenlokdoosjes.

Dekker Granen en Kunstmest BV verkoopt aan agrarische bedrijven èn aan de particulier! De winkel van Dekker zit vlakbij Schagen (tussen Alkmaar en Den Helder in de Kop van Noord-Holland).
Veerust Super Spray volop verkrijgbaar bij Dekker! Veerust Super Spray volop verkrijgbaar bij Dekker!