Wilt u Florentus potgrond, bemeste tuinaarde en turfmolm kopen?

ingevoerd op 17-02-2014

Dekker Granen en Kunstmest B.V. verkoopt al sinds tientallen jaren de eerste kwaliteitsproducten van Florentus: Potgrond in 70 liter, bemeste tuinaarde in 40 liter en de turfmolm in 150 liter verpakking.

De potgrond van Florentus (70 liter) bevat de volgende samenstelling:
75% tuinturf en 25% VMV, bevat PG-mix (1,2 kg/m3), PH 5 - 6 en heeft voedingsstoffen voor zes weken! Het is de meest ideale potgrond voor huis en tuin.

De bemeste tuinaarde (40 liter) bestaat uit: 40% tuinturf en 60% compost. De tuinaarde van Florentus bevat unieke eigenschappen en is een goede bodemverbeteraar.

Ook in het assortiment zitten de volgende producten van Florentus: Potgrond in 40 liter, Tuincompost in 40 liter en Franse Decorschors in 70 liter zakken.

Kom eens langs bij Dekker Granen en Kunstmest B.V. aan de Sint Maartensweg 48 in Sint Maartensbrug! Bij de Groene Boet, tegenover dorpshuis Uijtkijk.

Wij verkopen ook tuinzaden, bloemenzaden, groentezaden, plantuitjes, kunstmest, kalkkorrels, meststoffen, ASF mengmest 12-10-18 chloorarm etc. Zowel in kleinverpakking als grootverpakking. Dus zowel de particulier als de agrariër is welkom. Klant is koning!

Florentus 1e kwaliteit Florentus 1e kwaliteit