Last van mieren? Bij Dekker volop mierendood en mierenlokdoosjes te koop!

ingevoerd op 5-8-2010

Deze zomer is er een ware mierenplaag aan de gang. Heeft u ook last van mieren? Kom langs bij Dekker Granen en Kunstmest b.v. in Sint Maartensbrug!

Dekker verkoopt vele producten op het gebied van ongediertebestrijding, van muis tot mier. Voor in huis, in uw tuin en op uw dieren: mieren, vliegen, bedwantsen, huiskrekels, luizen, vlooien, kevers, motten, kakkerlakken, wespen, ratten, muizen etc.

Voor het bestrijden van mieren verkoopt Dekker van Bayer Garden de Piron mierenmiddel in 200 gram of 400 gram verpakking. De werkzame stof is imidacloprid, gehalte 0,05%. De lokstof in dit middel is gebaseerd op suiker. De mieren nemen dit mee naar hun nest waar het binnen de mierenkolonie verspreid wordt. De meeste mieren zullen daarom overlijden in het nest. Dat is de reden dat er vaak geen dode mieren worden aangetroffen na toepassing van dit product.

De Piron mierenlokdoosjes van Bayer Garden hebben een extra aantrekkingskracht op de mieren en het middel heeft een lange levensduur.

Wilt u meer weten over ongediertebestrijdingsmiddelen? Bel gerust eens met Dekker Granen en Kunstmest b.v. voor advies: 0224-561213.
Mierenplaag? Bij Dekker volop Piron Mierendood van Bayer Garden verkrijgbaar! Mierenplaag? Bij Dekker volop Piron Mierendood van Bayer Garden verkrijgbaar!