Klanten Meereboer Fourage uit Schoorl van harte welkom!

ingevoerd op 4-12-2009

Betreft: Sluiting winkel Meereboer Fourage in Schoorl

Geachte afnemer van Meereboer Fourage BV,

Door personele problemen zijn wij genoodzaakt om Meereboer Fourage BV aan de Heereweg 190 - 192 te Schoorl met ingang van dinsdag 27 oktober 2009 te sluiten. Dekker Granen en Kunstmest BV is bereid gevonden u zoveel mogelijk van dienst te zijn.

Wat betekent dit concreet voor u?

De telefoon van Meereboer zal m.i.v. dinsdag 27 oktober 2009 worden doorgeschakeld naar Dekker in Sint Maartensbrug. Ook uw gebruikelijke bestellingen van diervoeders, kunstmest, hooi, stro, landbouwplastic, graszaden etc. kunt u voortaan rechtstreeks aan Dekker doorgeven. Dekker heeft al vele zakgoedroutes in de hele provincie Noord-Holland. De bezorgdag voor Schoorl/Bergen e.o. is elke week op woensdag of donderdag. Dekker heeft ons verzekerd om uw orders met dezelfde grote zorgvuldigheid uit te voeren, zoals u gewend bent geweest. Als u uw zakgoedbestelling op maandag of dinsdag telefonisch doorgeeft aan Dekker, dan krijgt u het woensdag of donderdag thuisbezorgd! Ook kan u als service op de zogenaamde bellijst van Dekker geplaatst worden. Dan belt Dekker u maandag op met de vraag wat voor voer u graag bezorgd wilt hebben in die week. De keuze is aan u. Klant is koning!

De winkel aan de Heereweg 190 - 192 is met ingang van dinsdag 27 oktober 2009 gesloten. Indien u gewend bent om uw producten zelf af te halen, dan verwelkomt Dekker u graag in haar winkel aan de Sint Maartensweg 48, 1752 AB Sint Maartensbrug, naast de Groene Boet en tegenover dorpshuis Uijtkijk. Op de website www.dekker-meststoffen.nl kunt u meer informatie vinden over het bedrijf en de producten van Dekker in Sint Maartensbrug.

Indien u nog met vragen zit omtrent de sluiting is ondergetekende gaarne bereid om het één en ander nader toe te lichten. Tevens kunt u altijd uw vragen aan de heer P. Vader van Dekker stellen. Hij is te bereiken op telefoonnummer 0224-561213.

Tot slot willen wij u bedanken voor het jarenlange gestelde vertrouwen in Meereboer Fourage BV. Wij spreken de wens uit dat u in de toekomst goede zaken kunt doen met Dekker Granen en Kunstmest BV.

Met vriendelijke groet,

De heer J. Dekker     
Ook Dekker verkoopt  vele soorten paardenvoer: Besterly, Hippostar, Havens, Pavo, Marstall, Equifirs Ook Dekker verkoopt vele soorten paardenvoer: Besterly, Hippostar, Havens, Pavo, Marstall, Equifirs