Grote voordeelactie met Advanta graszaadmengsels

150 kg graszaad geeft recht op gratis halve eenheid topmaïs

Als veehouder of loonwerker weet u dat de eigen ruwvoerteelt de goedkoopste en meest waardevolle grondstof oplevert voor de melkproductie. Wie dus zijn grasland steeds tijdig vernieuwt, houdt de kwaliteit van zijn ruwvoer op peil en daarmee de benutting optimaal. Resultaat: Lagere voerkosten en een hoger saldo. En dat in tijden met een tegenvallende melkprijs een belangrijke opsteker!

Wist u dat een vernieuwde grasweide u jaarlijks € 584 per hectare méér oplevert? Als gevolg van de betere botanische samenstelling blijven grasopname, drogestofopbrengst, voederwaarde en dus uw saldo gewaarborgd. De kosten van herinzaai zijn al zijn binnen één tot hooguit twee seizoenen terugverdiend en dan begint uw grasland flink geld op te leveren. Niet vernieuwen is achteruitgang en kost geld!

Limagrain heeft in september/oktober 2009 een spectaculaire voordeelactie, want elke 3,3 ha grasland (= 150 kg graszaad*) die u vernieuwt, belonen wij nu tijdelijk met één halve eenheid topmaïs van het nieuwe ras LG 30.218.

Neem vrijblijvend contact met ons op: Dekker Granen en Kunstmest B.V. in Sint Maartensbrug, telefoon: 0224-561213.

*De voordeelactie heeft uitsluitend betrekking op de volgende Advanta (AQM)-graszaadmengsels: Havera, Havera 4, BG 3 super, BG 4 super, BG 5 super, BG 11 super, Maailand, Maailand Structuur en Graasland. Met of zonder Headstart!
Grasvernieuwing levert de veehouder jaarlijks veel méér op! Grasvernieuwing levert de veehouder jaarlijks veel méér op!